Door verder te browsen op https://deelnemers.klimmentegenms.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Handleiding inschrijving Klimmen tegen MS

Video handleiding
Je  klikt op de knop «Inschrijven» in de menubalk

Om vervolgens op de eventpagina op «Inschrijven» te klikken.

De eerste stap van de inschrijving zal bestaan uit het betalen van de € 50 inschrijfgeld. Let op het inschrijfgeld kan alleen via iDeal betaald worden, dit betekent dat je het dus direct zal moeten overmaken:

Na  het invullen van de gegevens, selecteer je een bank en klik je op «Betaling per iDeal» om naar de online betaalomgeving van de geselecteerde bank te gaan.

Na een succesvolle betaling zal je terugkomen op de bedankpagina van Klimmen tegen MS, tevens zal er een bevestigingsmail verstuurd worden naar het opgegeven email adres.

De inhoud van deze bedankpagina en mail zal er als volgt uitzien:

Via de eerste «Klik hier» krijg je de mogelijkheid om een eigen actiepagina te starten of om een eigen teampagina te starten. Je zal dan op het onderstaande scherm uitkomen en de verschillende stappen moeten doorlopen. Na het succesvol doorlopen van deze stappen zal je eigen actiepagina of teampagina gereed zijn!

Als je er voor kiest om deel te nemen aan een reeds bestaand team dan zal je het onderstaande scherm te zien krijgen. Via de zoekbalk kan je het gewenste team opzoeken en naar de teampagina gaan door op het team te klikken. Als je op de teampagina bent dan klik je eenvoudig op «Deelnemen aan dit team» om je aan te sluiten bij het team.