Door verder te browsen op https://deelnemers.klimmentegenms.nl, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om statistieken te verzamelen. Daarbij stellen de cookies u in staat om de inhoud van deze pagina te delen op sociale netwerken.

Dicht

Veel gestelde vragen

V: Hoe laat is de start in de verschillende dorpen?
A: Malaucene: 7 uur, Bedoin: 7 uur en Sault: 10 uur.

V: Hoeveel sponsorgeld moet je minimaal ophalen?
A: Van de deelnemers wordt verwacht dat zij zich tot het uiterste inspannen om tenminste € 500 euro bijeen te brengen. In het verleden is dit voor iedere deelnemer haalbaar geweest. Mocht je dit om redenen niet kunnen halen dat gaan we in overleg.

V: Uit hoeveel mensen mag een team bestaan?
A: Een team mag zo groot worden als je zelf wil, wij stellen als organisatie geen limiet.

V: Waar kunnen we het beste verblijven?
A: Dat hangt er van af waar je start. Hou er rekening mee dat je vanuit Sault ongeveer 3 kwartier onderweg bent naar Malaucene.

V: Hoe kan ik het beste naar Frankrijk reizen?
A: De meeste deelnemers gaan met de auto, ook de trein en het vliegtuig zijn een optie. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Nimes, anders Nice.

V: Moet ik de reis en overnachtingen zelf regelen en betalen?
A: Ja, dit is geen onderdeel van het inschrijfgeld.

V: Waar starten de lopers?
A: Lopers kunnen starten vanuit Bedoin en Sault

V: Mag ik ook via een alternatieve route omhoog?
A: Nee er mag niet gekozen worden voor een alternatieve route, omdat wij geen ondersteuning kunnen bieden op deze route.

V: Wat is de volgorde van beklimmingen?
A: Als je drie keer gaat fietsen Malaucene, Bedoin en Sault. Ga je 2 keer dan heb je verschillende opties: Malaucene en Bedoin, of Bedoin en Sault.

V: Is de aanschaf van de kleding verplicht?
A: Ja. Dit heeft alles te maken met de marketing van het evenement en de verplichting naar sponsoren. De kleding wordt tegen kostprijs aan de deelnemers aangeboden.