Cookies help us delivering our services on https://deelnemers.klimmentegenms.nl. If you keep browsing this website, you are accepting our use of cookies for statisitic purpose and social network functionalities.

Close

Ed van den Akker

by Ed van den Akker

2 875 €

raised so far. Fundraising target 1 500 €

191%

47
days left

63

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Blog
Comments

Mei 2018, mijn dochter belt: pap ik zie heel slecht en moet naar de oogarts. Kun jij me brengen? In een mix van verbazing en voorzichtige angst rij ik naar haar toe en ga met haar naar het ziekenhuis. 4 uur later na diverse onderzoeken een eerste keer dat woord: MS. 2 letters maar je weet niet wat je overkomt. De volgende dag na nog meer onderzoeken die 2 letters nog een keer, maar nu niet meer voorzichtig gezegd. De wereld veranderd voor haar en iedereen erom heen in 1 seconde. Alles wat je wil voor je kind is in één keer ondersteboven gehaald. 

Nu zijn we wat verder en merk je dat MS behalve een rotziekte ook nog een hele vervelende kant heeft. Onzekerheid! De wazige glazen bol. Er is nog zoveel niet bekend, waardoor krijg je het, waarom zij, waarom niet ik. Wat is het verwachte verloop van de ziekte. Niemand kan je het vertellen. Er is dus nog heel veel onderzoek nodig en dat betekent geld. 

Na 3 jaar de Alpe d'Huzes en 3 jaar de Homeride gefietst te hebben, dacht ik dat ik mijn steentje wel bijgedragen had. Maar nee dus. Op 10 juni ga ik de Mont Ventoux beklimmen en hoop zo (al is het maar een klein) steentje bij te kunnen dragen om die glazen bol helderder te maken en om genezing mogelijk te maken. Ik ga fietsen! Steun je mij en daarmee mijn dochter en al die mensen die MS hebben en dagelijks in een glazen bol kijken? Dank je wel!

See all

31/03/2019

Joke Christenhuis

15 €

31/01/2019

Ed Akker (Fruition Partners)

500 €

Ga ervoor Ed. Ook wij willen een MS vrije wereld

26/01/2019

Conny Hulzinga

15 €

Heel veel succes en ik hoop dat er veel wordt binnen gehaald voor goed onderzoek.

22/01/2019

Daniëlla Schurink

50 €

21/01/2019

Inge en Rick van den Akker

125 €

Goed dat je dit doet. We zijn trots op je!!

13/01/2019

Tiny de Jong

40 €

11/01/2019

John Tak

100 €

10/01/2019

e.j Tak

50 €

Mooi dat je dit gaat doen, Ernst-jan en Elise

10/01/2019

Jan Spanjersbergh

50 €

10/01/2019

Mari Spanjersbergh

50 €

See all
 • Ed van den Akker

  Teamcaptain

  26/01/2019

  Even een update

  Het nieuwe jaar is nu ruim 3 weken oud en inmiddels istaat de teller boven de 2300 euro. wat fntastisch, wat een mooie reacties krijg ik ook, iedereen bedankt voor de reacties in welke vorm dan ook.

  Vandaag naar de informatie bijeenkomst in Barneveld geweest. een inspirerende dag met informatie over de dag maar ook mooie verhalen over de geschiedenis en van team Sandy MoveS.

  De trainingen gaan op zich voorspoedig. vandaag ook gehoord dat we bij de trainig niet alleen volle bak moeten gaan maar ook rustig aan de basis moeten werken. Dat wordt nog een uitdaging om aan mijn trainingsmaat te vertellen:-) Maar het goede nieuws is dat er naast rustig ook pittig getraind moet worden dus we gaan zorgen voor een mooie balans.

  het verbijf is inmiddels geregeld en ook de agendas zijn geblokt, dus ook die voorbereidingen gaan voorspoedig. enige minpuntje is dat er een plekje van mijn rug afgehaald moet worden en ik dan 3 weken niet mag fietsen op de racefiets. de planning daarvoor hoor ik deze week, hoop maar dat het rap gedaan wordt dan heeft het nog niet zo'n grote impact.

  Maar voor nu. we gaan gewoon door en ik heb vandaag ook een prachtige spreuk gehoord: kan niet, kan niet!! we gaan het dus gewoon doen!

 • Ed van den Akker

  Teamcaptain

  10/12/2018

  De eerste trainingen zitten er op

  We zijn nu 3 weken "onderweg". De teller staat inmiddels op bijna 1500 euro, SUPER. maar we stoppen niet, er kan nog best wel wat (veel) bij. De eerste trainingen zitten er inmiddels ook op. het gevoel is goed maar het gevoel zegt ook dat er nog veel getraind moet worden. Dat gaan we dus ook doen. 

  We zijn ook aan de logistieke voorbereidingen begonnen, hoe gaan we, waar slapen we etc. het hoort er allemaal bij en brengt het ook weer een stapje dichterbij. Leuk, gaan er voor!!

  Groeten

  Ed

 • Ed van den Akker

  Teamcaptain

  22/11/2018

  Ongeloofelijk!

  Het is 22 november, donderdag, 3 dagen nadat de actie is gestart en de teller staat op het moment dat ik dit schrijf op 700 euro. Ik heb mijn doel al verhoogd naar 1000 maar denk dat ik die ook gerust nog een keer kan verhogen als het zo door gaat.

  Ik weet even niet wat ik moet zeggen, ben er stil van. Zoveel steun, zoveel lieve woordjes. Dank jullie wel

  Ed

 • Ed van de Akker

  Teamcaptain

  19/11/2018

  We gaan er voor!!

  18 november 2018

  De nationale MS dag in Den Bosch. Wat een mooie dag, een dag vol informatie, confrontatie, emotie. En mezelf ingeschreven voor Klimmen tegen MS. Ik kan nu niet meer terug. Maar ik wil ook niet meer terug. Ik zou wel terug kunnen, maar Elena niet, die heeft geen keus. En daarmee kan ik dus ook niet terug. Morgen maar eens nadenken over een trainingsschema en of mijn materiaal nog voldoet en zo niet zorgen dat het voldoet!

  We gaan ervoor.

See all
See all