En poursuivant votre navigation sur https://deelnemers.klimmentegenms.nl, vous acceptez l'utilisation de cookies pour réaliser des statistiques de navigation et vous permettre de partager des contenus sur les réseaux sociaux.

Fermer

Fou du Ventoux

  par Bob van Rijn

565 €

collectés sur 500 €

113%

projet
terminé

21

contributeurs

Partager cette page de collecte

Le projet
Les contributeurs
Les actus
Commentaires

Waarom ligt dit project je nauw aan het hart?
Mijn moeder heeft al 10tallen jaren MS. Als betrokkene en familie weten we daarom wat het is als je de diagnose MS krijgt. De grilligheid van MS heeft veel invloed op het leven van betrokkenen en de omstanders. En dat moet anders in de toekomst. Dit is mijn 4e deelname aan KTMS. Samen moeten we zorgen voor een MSvrije wereld, en daar is geld voor nodig. Veel geld voor onderzoek en nuttige projecten. Ieder jaar dat ik deelneem hoor en zie ik veel verhalen van mensen met MS. Met MS de berg op, lopend of fietsend, maar met MS naar de top. Dus ik als omstander mag ik niet achterblijven en ga ik wederom de strijd aan voor een MS vrije wereld.

Wat is uw doel?
Mijn doel is om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor Moves om de strijd tegen MS voort te zetten. Alle verhalen van mensen met MS motiveren mij om daar alles voor te doen. In Frankrijk ga ik weer proberen om zo vaak mogelijk de berg op te fietsen. Hiervoor moet ik zorgen dat ik lichamelijk fit ben.

Wilt je nog iets toevoegen?
Ik weet dat er veel goede doelen zijn die een beroep doen op de portemonnee van ons allen. Maar denk hierbij dat ik het niet voor mezelf vraag. Ik vraag een donatie omdat MS de wereld uit moet. En daar is dus geld voor nodig.

Voir tout

21/06/2017

Levi Visser

30 €

27/05/2017

Tim van Rijn

30 €

27/05/2017

Fam Leonard Van Rijn

25 €

En fietsen he. Succes daar.

27/05/2017

Erwin Kuipers

25 €

26/05/2017

Manon Bos

20 €

26/05/2017

Peter de Zeeuw

25 €

24/05/2017

Fam Rw van Rijn

25 €

Doe je best!

22/05/2017

JK van Rijn

50 €

Zet hem op!

15/05/2017

50 €

keep going

14/05/2017

Reina Vlietstra

25 €

Voir tout
 • Bob van Rijn

  Teamcaptain

  27/04/2017

  Nog even en wij gaan weer Klimmen tegen MS.

  Vandaag nog 39 dagen en het is 2e pinksterdag. Sinds een aantal jaar staat de Pinkster bij ons in het teken van de strijd tegen MS. Nadat Leonard als eerste van ons ouderlijk gezin mee heeft gedaan aan Klimmen tegen MS ben ik aangestoken met het Klimmen tegen MS virus. In 2013 heb ik mee mogen maken dat hij voor het eerst mee deed. Dit maakte op mij een grote indruk. Zoveel mensen die de strijd aangaan met MS. Met z'n allen strijden voor een MS vrije wereld.Vanaf 2014 ben ik van de partij, op de fiets wel te verstaan. 2015 was voor mij belangrijk. Dat jaar werd ik 50 en wat was nou mooier dan in het jaar dat je 50 word ook nog Cinglé de Mont Ventoux te worden. Ik moet zeggen dat 25 mei 2015 in mijn geheugen gegrift staat. Maar wel een dag met een gouden rand. In het bijzijn van mijn broers, zoon en mijn goede vriend Hans kon ik die dag mijn doel halen. Cinglé worden stond voor mij voor de strijd tegen MS en voor mijn eigen strijd om weer fit te worden. 

  Vanaf jongsaf aan weten wij als gezin wat het is om geconfronteerd te worden met MS. Onze jeugd en ook ons bestaan nadat we onze eigen gezinnen hebben gesticht stond vaak in het teken van MS. Onze moeder heeft al tientallen jaren een strijd te leveren om zoveel mogelijk uit het leven te halen ondanks de MS. Het feit is echter dat MS een grote wissel trekt op diegene die MS heeft, maar ook op de naasten van die persoon. De grilligheid van de aandoening, het onzekere karakter maakt het moeilijk om steeds maar weer te accepteren dat MS weer een stukje ingenomen heeft. Tot op de dag van vandaag strijd onze moeder tegen MS. Na een enorme terugval in 2016 is zij nu weer op de been en kan gelukkig weer het een en ander zelfstandig doen. Niets zo vervelend om afhankelijk te zijn en vooral ook omdat te moeten zien. Een mens wil autonoom alles kunnen doen wat hij of zij wil. MS trekt hier een grote wissel op. MS maakt dat je van anderen afhankelijk bent in meer of mindere mate. Omdat ik vindt dat ieder mens recht heeft op een goed bestaan en omdat ik wil dat er een MS vrije wereld, komt zet ik mij in voor Klimmen tegen MS. Met elkaar strijden voor een beter leven voor mensen met MS en een oplossing te vinden om MS uit de wereld te bannen. Dat zou mooi zijn als we dat met elkaar voor elkaar krijgen.

  Daarom hoop ik dat er met mij mensen zijn die deze strijd mee willen helpen voeren. Doneer via mijn actie pagina en help mee bouwen aan de MS vrije wereld

  Bob van Rijn

  ps:

  Hou volgend jaar team Stelletje Koekenbakkers in de gaten. Die gaan namelijk een mega uitdaging aan voor 2018. Dus hou ons in de gaten. Maar later hier meer over.

   

 • Bob van Rijn

  Teamcaptain

  26/11/2016

  Eerste donaties zijn weer binnen

  De eerste donaties zijn weer bijgeschreven via mijn deelnemerspagina.

  Ik ben natuurlijk namens alles mensen waarvoor wij dit doen alle donateurs dankbaar.

  Er zijn nog 6 maanden tegaan tot de start van Klimmen tegen MS 2017. Deze tijd ga ik goed gebruiken om in vorm te komen, en natuurlijk om fit genoeg te worden om de Kale Berg weer op te fietsen. Na het pech jaar 2016 waarin ik lichamelijk ongemak { rugklachten, longontsteking en knieklachten, bursitis} en een crash op de racefiets op 20 maart 2016 hoop ik op een sportiever beter jaar in 2017.

  Het belangrijkste is natuurlijk om zoveel mogelijk donaties binnen te halen, dit blijf ik dan ook contstant proberen. Dus vergeef mij het gebedel, het is voor een goed doel, namelijk een MS vrije wereld.

  Bob

Voir tout

Laisser un message de soutien

Voir tout