En poursuivant votre navigation sur https://deelnemers.klimmentegenms.nl, vous acceptez l'utilisation de cookies pour réaliser des statistiques de navigation et vous permettre de partager des contenus sur les réseaux sociaux.

Fermer

Janne's jakhalzen!

2 685 €

collectés sur 6 000 €

44%

115
jours restants

87

contributeurs

Partager cette page de collecte

Le projet
L'équipe
Les contributeurs
Les actus
Commentaires

Waarom kom jij in beweging tegen MS?
Na jaren van een komen en gaan aan onverklaarbare lichamelijke klachten en na vele bezoeken aan therapeuten en specialisten werd 'Janne' (Janne luistert ook naar de naam Rianne Grooteman :-) ) oktober 2018 gediagnosticeerd met de chronische ziekte Multiple Sclerose (MS). Voor de beeldvorming: Rianne is een jonge (34), energieke en intelligente vrouw, moeder van Sem (7) met een meer dan gezonde dosis humor, doorzettingsvermogen en ambitie. Je zou echt kunnen zeggen dat 'geen berg haar te hoog is'.... en laat dat nou juist een mooi bruggetje zijn....

Wij zijn team 'Janne's jakhalzen', bestaande uit Emile Kunkeler, Mischa van Saus en Jarno Kunkeler, echte fietsfanaten en beste vrienden van Rianne. Daarnaast zijn Marianne Dubbeld (stiefmoeder) en Merel Sprenger (stiefzus) leden van het team; zij zullen de berg te voet beklimmen!
Ondanks dat we geschokt en verdrietig zijn, enorm met Rianne meeleven en haar proberen te helpen waar we kunnen, voelde het als 'maar we willen meer doen'. Een aantal weken geleden is daarom gezocht naar initiatieven om niet alleen Rianne maar alle mensen die MS gediagnosticeerd zijn, een hart onder de riem te steken en op een of andere manier te helpen. Een combinatie van fietsen of lopen, een zowel fysieke als mentale uitdaging en het inzamelen van geld voor meer onderzoek naar de vreselijke, slecht te voorspellen en letterlijk zenuwslopende ziekte werd gevonden in het project 'Klimmen tegen MS'. En het mooie is, Rianne gaat zelf ook (stukken) lopen!!

Het is geen toeval, dat bestaat niet, dat wij onze actie zijn begonnen in de week van de collecte voor MS (19 - 24 november 2018, http://www.nationaalmsfonds.nl/doneren/).... Dat heeft gewoon zo moeten zijn. Help Rianne en andere toppers die MS gediagnosticeerd zijn, via meer en diepgaandere onderzoeken aan meer inzicht in deze verschrikkelijke ziekte, door ons te steunen. De tekst die wij op het web zullen verspreiden, is simpel:
Voor iedereen die tegen MS moet vechten en voor onze Rianne Grooteman in het bijzonder, vechten wij (Emile, Mischa, Jarno, Marianne en Merel) ons 10 juni 2019 omhoog tegen de Mont Ventoux met #KlimmentegenMS. Wie helpt ons om ons doel te bereiken?! #DonerenIsHelpen #JannesJakhalzen #OpgevenIsGeenOptie.

Wat is het doel dat je hoopt te bereiken?
Het belangrijkste doel is uiteraard zoveel mogelijk geld inzamelen voor meer onderzoek naar de oorzaak van MS en de sleutel tot het vinden van een genezend medicijn! Het doel wat we op dit moment als team hiervoor hebben gezet is misschien ambitieus maar zonder ambitie geen uitdaging! En zo zit het team ook in elkaar!

Naast dit 'hoofddoel' hebben we een heel belangrijk, tweede doel. Rianne en onszelf een onvergetelijke dag(en) bezorgen. Samen met elkaar een uitdaging aangaan, samen met elkaar zijn, samen huilen, samen lachen, SAMEN ZIJN!

En natuurlijk is er dan nog de fysieke uitdaging.... Want de Mont Ventoux is voor ons alle 5 een bucketlist ding(etje :-)). Alle 5 zullen we op de dag zelf tot het uiterste gaan, binnen de grenzen van wat fysiek gezien op dat moment mogelijk is. Uiteraard gaan we voor 3x omhoog en zullen we hier onze trainingsschema's op inrichten; we gaan ervoor!

Waarom moeten mensen juist jouw actie steunen?
Natuurlijk hopen we dat heul, heul, heeuuulll veul mensen (woi benne Langedoikers, dus ffies wat dialect tussendeuuur.... :-)) onze actie steunen en aan ons team doneren maar dat is echt niet het belangrijkste. Het gaat er niet om aan wie of welk team gedoneerd wordt maar dat er gedoneerd wordt!!

Voir tout
 • 18/11/2018

  Jarno Kunkeler

  Teamcaptain
  (Créateur de la page)

 • 18/11/2018

  Emile Kunkeler

  Teamlid

 • 18/11/2018

  Mischa van Saus

  Teamlid

 • 28/11/2018

  Marianne Dubbeld

  Teamlid

 • 04/02/2019

  Merel Sprenger

  Teamlid

Voir tout

20/03/2019

Coriza Stoffels

5 €

17/03/2019

Lotte Boomsma

10 €

16/03/2019

Nadine Catz

15 €

14/03/2019

Fred Schouten

10 €

Succes met de uitdaging en prestatie

14/03/2019

Jarno Kunkeler

70 €

Verkoopopbrengst Tulpen voor MS lichting 2

14/03/2019

Peter Post

15 €

14/03/2019

Willemien Booster

10 €

Hop, Hop, Hop!!!!

14/03/2019

Jarno Kunkeler

180 €

Verkoopopbrengst Tulpen voor MS

13/03/2019

Bianca Mol-Commandeur

50 €

13/03/2019

Petra Dekkers

5 €

Voir tout
 • Jarno Kunkeler

  Teamcaptain

  21/11/2018

  It giet oan!!!

  Vanaf vandaag zijn we online en gaan we ervoor!!!

  #DonerenIsHelpen #JannesJakhalzen #OpgevenIsGeenOptie #MontVentouxHereWeCome

Voir tout
Voir tout