En poursuivant votre navigation sur https://deelnemers.klimmentegenms.nl, vous acceptez l'utilisation de cookies pour réaliser des statistiques de navigation et vous permettre de partager des contenus sur les réseaux sociaux.

Fermer

Rijndam klimt tegen MS

10 €

collectés sur 500 €

2%

106
jours restants

1

contributeur

Partager cette page de collecte

Le projet
L'équipe
Les contributeurs
Les actus
Commentaires
Waarom kom jij in beweging tegen MS?
Rijndam neemt als organisatie deel aan diverse evenementen waarbij een goed doel ondersteund wordt. Al jaren vormen de RoPaRun en de HandBikeBattle (voorheen Alpe d’Huez) een terugkerend ritueel waar we als Rijndam een meer dan positieve bijdrage aan leveren. Rijndam behandelt voor beide goede doelen ook de betreffende patiëntengroep; oncologische revalidatie (RoPaRun) en dwarslaesie-revalidatie (HandBikeBattle). Rijndam behandelt ook patiënten met de diagnose Multiple Sclerose en ook hiervoor is een jaarlijks evenement (‘Klimmen tegen MS’) waarbij geld wordt verzameld ten bate van onderzoeksdoeleinden. Rijndam neemt inmiddels voor het derde jaar deel aan Klimmen tegen MS

Wat is het doel dat je hoopt te bereiken?
Door met patiënten deel te nemen aan dit evenement onder de naam ‘Rijndam klimt tegen MS’ zijn we bezig om patiënten samen met hun naasten te helpen bij het realiseren van een gezonde leefstijl.

Waarom moeten mensen juist jouw actie steunen?
Het team ‘Rijndam klimt Tegen MS’ gaat met deelnemers (patiënten met MS) en hun buddy’s de berg te voet beklimmen. Samen met meer dan 600 deelnemers hoopt ook team Rijndam hiermee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte Multiple Sclerose (MS). Een tweede doel is om deelnemers en hun buddy’s te motiveren voor een gezonde leefstijl en plezier te krijgen in samen sporten. De klim op de Mont Ventoux is daarbij de stimulans, maar niet het einddoel. Projectleden vanuit Rijndam coachen en begeleiden de deelnemers. En organiseren daarbij workshops over belasting/ belastbaarheid en trainen, looptechniek en schoeisel, gezonde leefstijl en voeding bij MS. Ook begeleiden de Rijndam projectleden de deelnemers en hun buddy’s naar de top van de Mont Ventoux.
Voir tout
  • 01/02/2019

    Rijndam Revalidatie

    Teamcaptain
    (Créateur de la page)

Voir tout

01/02/2019

Thijs Hakvoort

10 €

We zijn van de nul af
Voir tout
Voir tout