En poursuivant votre navigation sur https://deelnemers.klimmentegenms.nl, vous acceptez l'utilisation de cookies pour réaliser des statistiques de navigation et vous permettre de partager des contenus sur les réseaux sociaux.

Fermer

260 €

collectés sur 500 €

52%

157
jours restants

11

contributeurs

Partager cette page de collecte

Le projet
L'équipe
Les contributeurs
Les actus
Commentaires

 

 

Samen met mijn vriend Arno wil ik in 2019 de Ventoux fietsen voor MS. Wij fietsen als team heldHAFtig ter herinnering aan mijn vader Fons.

Bij mijn vader is na een periode van veel onderzoeken en onzekerheden MS geconstateerd. Aan de ene kant een opluchting omdat je eindelijk weet wat er aan de hand is. Aan de andere kant breekt er een leven van veel onzekerheden, ziekenhuisbezoeken en terugvallen aan. Niet weten wanneer de volgende aanval komt, wat deze aanval nu weer zal doen en welke gevolgen je hieraan overhoudt. 

Pap had helaas een vrij agressieve vorm van MS, waardoor hij al snel zo ver achteruit ging zodat hij in een rolstoel belandde. Hier werd hij steeds afhankelijker van. Door zijn ziekte moest hij veel dingen opgeven waar hij van hield. Zijn baan waar hij zo hard voor gewerkt had en zo veel van hield kon hij niet meer uitoefenen. Het maken van muziek op de bas bij de Beesehofkapel, zijn lust en zijn leven ging niet meer. Uiteindelijk kon hij nog maar sporadisch een nummertje meespelen, waar hij dan ook enorm van genoot. 

Ondanks alle tegenslagen, bleef pap altijd positief in het leven staan en probeerde hij overal het beste van te maken. Hij begon een eigen bedrijfje, zodat hij toch nog vorr een deel zijn werk kon blijven doen. Waarom? Omdat hij niet stil kon zitten en wist dat hij zo mensen kon helpen die bij de grotere bedrijven niet terecht konden. Hij was dan ook altijd enorm blij als hij weer iemand positief nieuws kon brengen. Ook bleef hij lid van de Beesehofkapel en de carnavalsvereniging. Ook al kon hij niet meer actief meespelen, achter de schermen deed pap wat hij kon. Ons huis was dan ook altijd een vast rustpunt tijdens het ziekenbezoek op carnavalszaterdag. De hele vereniging was dan altijd welkom en iedereen kon even uitpuffen van alle ervaringen en even op adem komen en opwarmen. Gewoon genieten van een gezellig moment samen voor iedereen.

Hoe vaak het leven ook tegenzat pap bleef altijd opgewekt en positief. Hij probeerde overal het beste van te maken en stond altijd voor iedereen klaar om gte helpen waar hij maar kon. Zijn levensmotto was dan ook 'als je niet kunt wat je wil, moet je willen wat je kunt'.  Pap was hierin een enorm voorbeeld voor ons maar ook voor vele anderen. Doorzetten en steeds je doelen en wensen aanpassen aan je mogelijkheden.

Een grote wens van pap was dat er meer duidelijkheid komt naar de oorzaak van MS en dat er medicijnen komen die MS kunnen bestrijden. Hem kunnen we er helaas niet meer mee helpen, maar er zijn nog vele anderen die hier wel enorm bij geholpen zijn. Wij willen de Ventoux een aantal keren gaan beklimmen om geld in te zamelen om de wens van pap dichterbij te brengen. Op deze manier hoop ik vele anderen de pijn en het verdriet die pap, wij als gezien en iedereen die pap lief was te kunnen besparen.

 

 

 

 

 

Voir tout
 • 23/10/2018

  hanneke smeets

  Teamcaptain
  (Créateur de la page)

Voir tout

31/01/2019

Imke Willems

25 €

Heel veel succes van Paul en mij!!

22/01/2019

Liliane Gelauff

10 €

10/11/2018

Alain Niessen

20 €

09/11/2018

Carin laven

5 €

31/10/2018

Helena Essers

50 €

24/10/2018

Angeline Heijnen

50 €

Arno en Hanneke, heel veel succes! Angeline en Wim

24/10/2018

Wendy keulen

10 €

24/10/2018

Marit Heijnen

25 €

24/10/2018

Marita Arets-Roelofsen

10 €

24/10/2018

Manon Zuurmond

50 €

Een prachtig doel, een prachtige herinnering, een prachtige berg. Graag steun ik jullie ook financieel, maar zeker ook vanaf mijn zadel (tijdens de vele ritten die we met LFC maken). Dit wordt een onvergetelijke ervaring. Ga daar volop van genieten, met je pap op je schouder meedragend. Hard trainen, genieten van wat je doet, en super gemotiveerd zijn. Zet hem op jullie samen! Groetjes van Ronald en Manon
Voir tout
 • hanneke smeets

  Teamcaptain

  01/11/2018

  Cupcake actie

  Op de vergadering van de fietsclub hebben we cupcakes verkocht om sponsorgeld in te zamelen. Met een totale winst van €134 toch een geslaagde actie.

Voir tout
Voir tout