En poursuivant votre navigation sur https://deelnemers.klimmentegenms.nl, vous acceptez l'utilisation de cookies pour réaliser des statistiques de navigation et vous permettre de partager des contenus sur les réseaux sociaux.

Fermer

Team voor Anneke!

555 €

collectés sur 6 000 €

9%

232
jours restants

4

contributeurs

Partager cette page de collecte

Le projet
L'équipe
Les contributeurs
Les actus
Commentaires

Waarom wij in beweging komen tegen MS
Klimmen tegen MS is een ontzettend mooi en vooral belangrijk initiatief! Multiple Sclerose is een rotziekte die veel invloed heeft op het leven van mensen met MS, en de mensen daar omheen. Wij doen mee aan de strijd tegen MS door te fietsen voor Anneke: onze vrouw en moeder! Anneke heeft MS en ondervindt daar al jarenlang de problemen van. Maar bovenal heeft zij een bewonderenswaardig doorzettingsvermogen waardoor ze ook in moeilijke tijden altijd voor iedereen klaar staat! En daarom verdient zij het om te worden bijgestaan in de strijd tegen MS! Het is tijd om in actie te komen tegen MS, voor Anneke en voor alle andere mensen die met MS te maken hebben! Wij gaan de strijd aan tegen MS!

Het doel dat wij willen bereiken
Op 10 juni 2019 gaan wij in totaal 7 keer (2x3 en 1x1) de Mont Ventoux op fietsen om de strijd tegen MS aan te gaan! Dat doen wij samen met alle andere deelnemers die de strijd aangaan! Met deze prestatie gaan we zoveel mogelijk geld ophalen doormiddel van sponsoren en donaties! Ons doelbedrag is € 5000,-. Daarom zijn wij opzoek naar sponsoren en donateurs om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze strijd. Wil jij samen met ons de strijd aangaan? Klik dan op de doneer button boven aan deze pagina! Ondertussen zijn wij alvast keihard aan het trainen!

Steun ons!
Het kernwoord voor dit evenement is SAMEN. Samen gaan we de berg op, samen gaan we ons voorbereiden, samen gaan we trainen, samen gaan we geld inzamelen en vooral....... Samen gaan we de strijd aan tegen MS!!! Opgeven is geen optie! Je kunt ons ook volgen op: https://www.facebook.com/Teamvooranneke/ Hier worden regelmatig updates geplaatst over trainingen, donaties en andere informatie!

Voir tout
 • 01/10/2018

  Tim Stolker

  Teamcaptain
  (Créateur de la page)

 • 02/10/2018

  Anne Stolker

  Teamlid

 • 07/10/2018

  Bob Stolker

  Teamlid

Voir tout

30/11/2018

Truda Ruys

10 €

07/10/2018

Bob Stolker

500 €

We gaan er weer voor. Samen 7x maar liefst.

02/10/2018

Anne Stolker

25 €

02/10/2018

Anne Stolker

20 €

Voir tout
Voir tout