En poursuivant votre navigation sur https://deelnemers.klimmentegenms.nl, vous acceptez l'utilisation de cookies pour réaliser des statistiques de navigation et vous permettre de partager des contenus sur les réseaux sociaux.

Fermer

Vink-jes bewegen tegen MS

0 €

collecté sur 750 €

0%

190
jours restants

0

contributeur

Partager cette page de collecte

Le projet
L'équipe
Les contributeurs
Les actus
Commentaires

Ver van mijn bed show !?....

Jaarlijks krijgen ruim 800 mensen :"Je hebt Multiple Sclerose"te horen. Gelukkig is dit voor veel mensen een ver van mijn bed show. Maar wat als dat niet zo is? Wat als plotseling een vriend, vriendin of familielid deze boodschap krijgt?

Door plotselinge verlammings- en uitvalverschijnselen staat het leven van deze mensen opeens op zijn kop. Dit zelfde gebeurde met mijn zus. Trotse moeder van 2. De impact die deze boodschap heeft, is niet te beschrijven! Talloze vragen zonder antwoord. Wat als...? Wat moet ik in het geval van...?  Dankzij onderzoek, coaching, voorlichting en initiatieven zoals anders eten met MS zijn er antwoorden op sommige van deze vragen. 

Samen met mijn zus ga ik op 10 juni de Mont Ventoux bedwingen. Dit om samen zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen M.S.

Hier hebben wij jullie hulp nodig!

Doneer jij ook?

 

 

 

 

 

Voir tout
  • 19/12/2018

    Wytze Vink

    Teamcaptain
    (Créateur de la page)

Voir tout
Pas encore de contributeur sur cette page de collecte
Voir tout
Voir tout